avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere de certificat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere de certificat

in data de 25 05 2012 ma oprit un echipaj pt k nu imi mergea pozitia pe spate deloc si mi au facut proces vb pt retinere de certificat pt defectiuni la sistemul de iluminare iar eu nu am vrut sa semnez amenda si au oprit un martor iar dupa aia am rezolvatproblema pe loc dar au plecat si pe data de 15 06 2012 au venit la domiciliu cu amenda si a semnat nevasta mea pt k a primito si acum treb sa duc certificatul la ei eu as vrea sa fac contestatie dar nu stiu dak se poate pt k nu mi au dat dovada si nus undre trebuie sa ma duc sa o fac si dak am vreo sansa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:30, 17 Iunie 2012
uitate pe amenda mai bine,citeste cu atenti incadrarea si masura luata de politist.retinerea talonului se face din cate stiu eu pe loc,si asta daca defectiunea semnalata de catre agentul constatator nu se poate remedia pe loc.s-ar putea sa fii primit de exemplu amenda ptr centura.
Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa sustina contrariul aspectelor constatate si consemnate ,aveti dreptul ,sa formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie de 585 ron pentru far stanga nefunctional cu remediere pe loc ticavol ticavol Buna ziua, Sambata seara la ora 22.00, am fost oprit pe soseaua Bucuresti-Afumati, in orasul Voluntari(unde locuiesc), in dreptul trecerii de pietoni de la ... (vezi toată discuția)
Retinere talon Cosmin111 Cosmin111 Buna ziua, Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala data de politie si r.a.r. hincu-ionela hincu-ionela Buna seara!Am si eu o intrebare pot ataca in instanta o amenda contraventionala si suspendare permis 90 de zile?Povestea incepe astfel,acum cateva zile am fost ... (vezi toată discuția)