un primar dintr-o comuna care e la al doilea mandat a cam pus stapanire pe multe pamanturi pe terenu de fotbal pe gradinita si acuma vrea sa treaca cladirea primariei pe numele lui.Am niste pamant extravilan unde sa forat o sonda de gaze. Acum 8 9 ani bunica a luat niste bani de acolo ca de exemplu o chirie pe lucrarea care a facuto petrom pe acel loc.acum acest primar nu stiu si nu pot sa-mi dau seama ce a facut caci a zis ca bunica mea nu mai are acel pamant acolo ptr ca sa facut un alt cadastru si sau mutat mai la stanga cu vreo 100 de metri toata lumea . E posibil asa ceva? Unde sau putut muta toti? cineva cade pe un drum cineva pierde,eu asa cred. Acest primar a facut acest lucru ptr ca pamantu lui sa cada unde e sonda respectiva ptr a putea lua bani.Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva sa revenim la vechea posesie sau acest talhar modern are de castigat .Cum pana acum nu a mutat nimeni aceste pamanturi mai la stanga sau mai la dreapta si acest primar venit din italia a putut face asa ceva? Ce se poate face
Va multumesc
Erati intabulat la data cand se extragea petrol ? daca da e Ok daca nu trebuie dovedit cu acte ca erati acolo. Ca va mutat in ce baza ?
Acum sunteti intabulat ?
Ar mai fi o sansa de a face dovada ca erati acolo, numai daca in acea zona a fost inainte de colectivizare regim de carte funciara adica in Bucovina si Ardeal.
Dumneavoastra in ce zona sunteti ?
Daca acel primar a intocmit plan parcelar pentru acea tarla si a fost inregistrat la OCPI teritorial, e cam greu de translatat la vechiul amplasament.
Dati-mi mai multe detalii cerute mai sus.