avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... transfer de la o facultate de stat la alta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

transfer de la o facultate de stat la alta

Buna ziua,
Sunt in primul an la o facultate de stat, la buget, si mai am de dat o restanta.
As vrea sa stiu daca dupa absolvirea acestui an am dreptul sa renunt si sa o iau de la capat, tot la stat la o facultate cu un profil total diferit sau pot face asta doar daca nu termin anul I la aceasta facultate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 18 Iunie 2012
O puteti lua de capat la alta Facultate .. nu aveti niciun impediment in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj daca am restante la facultate, pe care vreau sa le dau? lorem lorem Buna seara! Pot sa beneficiez de somaj daca am restante la facultate? Am terminat si ultimul an de facultate dar mai am cateva restante pe care as dori sa le ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de facultatea de drept Arawes Arawes Daca aleg o Facultate privata (gen Danubius) am toate posibilitatile oferite absolventilor unei Facultati de stat ? Exista impedimente legale sau ramuri ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)