avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA TITLU exec ACHITAT
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA TITLU exec ACHITAT

Buna seara.
Am un client care este executat de catre un creditor, in baza a 2 titluri executorii care au fost deja executate si achitate integral.
Mentionez ca anterior incuviintarii acestor executari, creditorul a mai solicitat executarea silita a acestor 2 titluri, la un alt executor, obtinand achitarea integrala a sumelor inscrise in acestea.
Dupa 10 luni, creditorul apeleaza la un alt executor pentru a executa aceleasi sume inscrise in cele 2 titluri (sentinte comerciale).
Este obligat noul executor sa sisteze demersurile incepute in aceste dosare de executare (dupa ce a fost notificat cu privire la ahitarea sumelor inscrise in titluri), sau trebuie sa promovez o contestatie la executare?
Pot fi considerate aceste demersuri, abuzuri din partea administratorului societar sau unei alte persoane din conducerea societatii creditoare?
Clientul doreste sa-i faca acestuia o plangere penala acestuia pentru abuz in serviciu!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:08, 18 Iunie 2012
Fireste ca o plangere penala de abuz in serviciu este o solutie buna.
Intrebarea mea este cum a reusit sa faca mai multe executari silite , atata timp cat nu se elibereaza decat un singur titlu executoriu iar un executor nu poate sa inceapa executarea decat cu un original , cate originale are persoana aceasta?!?
Contestatia la executare este calea prin care se poate opri o noua executare. Depuneti totodata dovada achitarii debitului si la executor.
Puteti face si o plangere penala pt abuz in serviciu, dar - dupa finalizarea executarii incepute - si un proces civil pt daune morale si materiale pentru promovarea cu rea-credinta acelei de-a doua executari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere somatie lucinda2010 lucinda2010 se poate inscrie la cf o somatie de plata de catre un executor fara sa existe incuviintarea executarii silite? (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit neplatit din 2007 radianachim radianachim in anul 2005 am incheiat un contract pentru un card de credit la eurolline in valoare de2000 ron ,din anul 2007 am intrat in inposibilitate de plata ,iar acum ... (vezi toată discuția)