Buna seara.
Am un client care este executat de catre un creditor, in baza a 2 titluri executorii care au fost deja executate si achitate integral.
Mentionez ca anterior incuviintarii acestor executari, creditorul a mai solicitat executarea silita a acestor 2 titluri, la un alt executor, obtinand achitarea integrala a sumelor inscrise in acestea.
Dupa 10 luni, creditorul apeleaza la un alt executor pentru a executa aceleasi sume inscrise in cele 2 titluri (sentinte comerciale).
Este obligat noul executor sa sisteze demersurile incepute in aceste dosare de executare (dupa ce a fost notificat cu privire la ahitarea sumelor inscrise in titluri), sau trebuie sa promovez o contestatie la executare?
Pot fi considerate aceste demersuri, abuzuri din partea administratorului societar sau unei alte persoane din conducerea societatii creditoare?
Clientul doreste sa-i faca acestuia o plangere penala acestuia pentru abuz in serviciu!
Va multumesc.
Fireste ca o plangere penala de abuz in serviciu este o solutie buna.
Intrebarea mea este cum a reusit sa faca mai multe executari silite , atata timp cat nu se elibereaza decat un singur titlu executoriu iar un executor nu poate sa inceapa executarea decat cu un original , cate originale are persoana aceasta?!?
Contestatia la executare este calea prin care se poate opri o noua executare. Depuneti totodata dovada achitarii debitului si la executor.
Puteti face si o plangere penala pt abuz in serviciu, dar - dupa finalizarea executarii incepute - si un proces civil pt daune morale si materiale pentru promovarea cu rea-credinta acelei de-a doua executari.
Executare silita
Marta Tot
Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)