avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inscriere somatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inscriere somatie

se poate inscrie la cf o somatie de plata de catre un executor fara sa existe incuviintarea executarii silite?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:34, 6 Decembrie 2010
executorul emite somatia de plata in urma obtinerii incuviintarii executarii silite. verificati la dosarul de executare daca are o asemenea incuviintare, deoarece aceasta fiind o procedura necontencioasa este posibil sa nu aveti cunostinta de exsitenta acestei incuviintari.
am verificat - Nu exista nimic! Nu are nimic. ce e de facut?
contestatie la executare care sa aibe drept scop anularea somatieri si apoi plingere penala impotriva executorului ptr abuz in serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Pana la data comunicarii incuviintarii executarii silite,executorul judecatoresc poate face demersuri pentru a se informa asupra debitorului,repectiv-directia ... (vezi toată discuția)
Executare silita anulata din vina executorului (abuz in serviciu), actualizare suma seny2015 seny2015 Buna seara, Daca o executare silita a fost anulata precum si actele aferente din lipsa obtinerii incuviintarii silite de la judecatoria competenta, ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita hotarare suspendata art.300, 403 vechiul c.pr.civ. eugen82 eugen82 Intr-un proces comercial inceput pe vechiul cod de procedura, mi s-a admis cererea in apel, hotarire definitiva executorie. Am introdus cerere de executare ... (vezi toată discuția)