avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... De ce registre si documente am nevoie ca vanzator ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

De ce registre si documente am nevoie ca vanzator ambulant

Buna,
Am o interprindere individual si are ca domeniu de activitate vanzarea de incaltaminte second-hand in piete si targuri,asi vrea sa stiu de ce registre si documente am nevoie pt asi a fi in legalitate,si la casa de marcat mai este nevoie sa detin ceva registru in care sa notez incasarile sau nu este nevoie.
VA multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venituri intreprindere individuala madara madara Buna ziua! Desfasor activitate de productie agricola(intreprindere individuala), productia o vand in piata pe baza unui certificat de producator. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)