avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua, daca am absolvit liceul anul trecut si am picat la Bacalaureat, anul acesta dupa ce dau prima sesiune si sa spunem prin absurd ca nu il iau, imi pot depune acte pentru Somaj? Mai concret, anul trecut nu am beneficiat de acest lucru deoarece am depus actele prea tarziu, dar la un an dupa absolvirea liceului, se mai poate? Repet, BAC-ul il dau si acum.
Multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:15, 18 Iunie 2012
1. Inregistrarea la Agentia de Somaj trebuie facuta in termenul de 60 de zile de la absolvire.

2. Dvs. ati absolvit liceul cu un an in urma asa ca trebuia atunci sa va inregistrati si sa beneficiati de indemnizatie de somaj.

3. Bacalaureatul, luat sau nu, nu are legatura cu indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen 60 zile absolvire - somaj Stef111 Stef111 Buna ziua, am sustinut anul acesta examenul de bacalaureat si l-am picat in cele doua sesiuni, (iunie si august), astazi am fost la agentia fortelor de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj Moussy Moussy In primul rand va salut. Pentru ca tot e isteria asta cu BAC-ul picat sau luat am si eu o intrebare. Cei care au picat bacul,nu se pot inscrie la o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)