am fost in ccc pana in martie cand ma m reantors la servici mi sa gasit nod in papura si ma dat afara ce pot face pentru a obtine somaj mi sa cerut o adeverinta de incheiere a contractului de munca dar la servici nu mi o da ce pot face?precizez ca eu nu mi am scris nici o demisie
:slap: Scuze ptr postare,am incurcat legile,da ma refeream la art 81 din codul muncii.
@agea
situatia este cam dificila,ar trebui sa ne povestesti totul in regula ca sa intelegem mai bine situatia.
Dupa cate inteleg eu istoricul intamplarii suna cam asa:
Te-ai intors din ccc in martie,apoi sefa s-a legat de tine si te-a dat afara fara sa semnezi ceva (preaviz,demisie,etc). De cum ti-a zis sefa sa nu mai vii la munca,tu nu ai mai mers la munca si intre timp ai mers la AJOFM sa te interesezi ptr incadrare in somaj,iar cei de la AJOFM ti-au cerut o adeverinta de incetare c.i.m.
Te-ai dus si la locul de munca sa iti iei cartea de munca,iar sefa nu vrea sa ti-o dea,decat cand vrea dansa.
Daca istoricul intamplarii este asa cum am scris eu mai sus,atunci afla ca esti inca angajata firmei la care ai lucrat,iar ptr ca nu ai stiut cum sa procedezi cu actele,sefa ori te va primi inapoi fara sa iti plateasca zilele nelucrate de tine,ori iti va desface c.i.m.
Poate rezolvi cu medicul de familie sa iti dea concediu medical cu data de cand nu ai mai fost la munca pana in ziua cand te vei prezenta la locul de munca,chiar de maine.
Totul depinde de tine si sefa,sa va impacati,sa gasiti solutii de intelegere si mai ales sa ne descrii realitatea cum s-au petrecut lucrurile.
Demisie
nicoleta78
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema cu care ma confrunt.
In cursul zlei de ieri mi-am dat demisia de la compania unde lucram. Am ... (vezi toată discuția)