avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare definitiva si irevocabila

Fostul sot face apel in termen deoarece se razgandeste in privinta cuantumului pensiei alimentare ,nu ataca si celelalte capete de cerere custodie copiii, partaj , revenire la nume anterior.Pe mine ma intereseaza ce afect are acest apel asupra hotararii definitive si irevocabile el atacand doar alocatia nu si celelalte. Pot sa-mi schimb documentele linistita mentionez caci am nevoie URGENT de ele ,sau trebuie sa mai astept si cat.
VA MULTUMESC.!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 4 Ianuarie 2009
Cum face sotul tau apel in termen daca hotararea atacata este definitiva si irevocabila? Daca hotararea este definitiva si irevocabila poti schimba actele oricand, deoarece o astfel de hotarare nu mai poate fi atacata. De recomandat este sa o investiti si cu formula executorie, adica mergeti cu sentinta in original si in copie la judecatoria care a pronuntat sentinta si anexati o cerere prin care cereti sa fie investita cu formula executorie. Va va ajuta la toate demersurile pe care le veti face de acum incolo.
Atat timp ce s-a facut apel in termen, hoatararea respectiva nu este definitiva si irevocabila. Deci nu veti putea sa va schimbati actele pe care le doriti.
Ma scuzati Hotararae nu este definitiva si irevocabila el face apel in cele 30 zile obligatorii pe care legea ti le permite.
:offtopic: Interventie moderator
@ anka83 sau katykati
Se pare ca dupa blocarea celui de-al doilea topic deschis, v-ati decis sa deschideti alt topic cu alt nume de utilizator. Prin urmare, voi solicita administratorilor acestui forum banarea dvs.

Celalalt topic deschis de catre dvs cu aceasi problema este
www.avocatnet.ro/con ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am divortat, cum schimb cartea de identitate ? dorinaionita6969 dorinaionita6969 in urma divortului,am primit acasa o hotarareprin care mi se comunica ca este irevocabila in ceea ce priveste divortul si cu drept de apel in termen de 30zile ... (vezi toată discuția)
Apel respins ca nefondat marafx marafx Am castigat divortul si incredintarea fetitei. s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen ... (vezi toată discuția)
Divort ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna ziua. Am terminat cu divortul si la o luna mi-a venit hotararea .M-ar interesa ce inseamna: Definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul .Cu ... (vezi toată discuția)