avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

Părţile prezente la negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de unitate potrivit Legii nr. 62/2011 privind dialogul social, respectiv angajatorul (administratorul societăţii cu răspundere limitată) şi 3 reprezentanţi aleşi ai angajaţilor (85 salariaţi) nu au ajuns la un acord privind majorarea salariilor şi acordarea altor drepturi astfel că nu se poate încheia contractul colectiv.

Intrebare:
Mai este necesar să se înregistreze procesul verbal de negociere la ITM dacă nu se declanşează un conflict colectiv de muncă?
Cel mai recent răspuns: MLV , utilizator 15:21, 18 Iunie 2012
Nu este necesar sa se inregistreze acel proces-verbal la ITM .. el va face dovada initierii negocierii c.c.m. si a faptului ca partile nu au ajuns la o intelegere cu privire la clauzele c.c.m.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)