avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua,

Intamplarea a facut sa raman insarcinata pe perioda concedului de crestere al copilului si vreau sa intreb cum trebuie sa procedez in continuare avand in vedere faptul ca la incheierea concediului de crestere copil o sa fiu insarcinata in 5 luni si nu as vrea sa ma reintorc la serviciu sa incurc lumea pentru 3 luni de zile. Va rog fruos sa-mi dati un sfat.
Cel mai recent răspuns: crista198304 , utilizator 12:08, 19 Iunie 2012
1. Dupa ce se termina CCC1 faceti cerere catre angajator pentru incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM, incepand cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani.

2. - Cu aceeasi data prezentati angajatorului o scrisoare prin care il anuntati ca sunteti gravida si atasati si o adeverinta de la medicul de familie care sa confirme aceasta.
- Daca e cazul puteti prezenta si un certificat medical pana la intrarea in concediu de maternitate.

3. Apoi intrati in concediu de maternitate si CCC2 asa cum ati procedat si la CCC1.
Va multumesc foarte mult. Acum imi este clar ce am de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pentru cic 2 Mihaelaama Mihaelaama Buna ziua, Am nascut in decembrie 2010 si sunt in CIC pentru 24 luni. In luna ianuarie 2013 urmeaza sa nasc din nou. Voi opta pentru CIC de 12 luni. Va rog ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iulianamaria iulianamaria Buna ziua.Am o intrebare. Daca am un copil care in 17 aprilie 2013 face 2 ani si sunt insarcinata din nou, iar termenul limita este sfarsitul lunii mai 2013, ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa concediu pentru cresterea copilului jesuis79 jesuis79 Buna seara. Momentan ma aflu in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani cu primul copil si am ramas din nou insarcinata. Primul copil implineste 2 ... (vezi toată discuția)