avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala 24.05.2012
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala 24.05.2012

Masina este dacia solenza,an 2004,39700km,echiparea confort.
Inspectorul de la Groupama,a trecut masina la starea de intretinere buna si a intocmit un deviz de 8000 ron.Doresc s-a stiu cum se calculeaza suma,pe care urmeaza sa o primesc si daca se ajusteaza ceva la c.f.de uzura in functie de km.
Pret auto nou - 5255 euro,Coef.uzura 56%
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: monta , utilizator 08:21, 23 Iunie 2012
Daca vreau reparatia in regie proprie,eu stiu ca pentru piese despagubirea este 100%,numai manopera se despagubeste fara TVA.Dar pe procesul verbal,facut de asigurator pentru solutionarea dosarului,scrie ca mai trebuie sa depun,doar declaratie de acceptare a despagubire,atata tot.Eu nu am cerut niciodata sa-mi repar masina,in regie proprie,doar sa-mi dea banii care mi se cuvin,calculati dupa normele CSA,deoarece,servisul care mi-a intocmit devizul si a iesim mai mult decat cel al asiguratorului,mi-a spus ca pot sa i-au masina ca nu se mai repara(este prea avariata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu societatea de asigurari... geo26 geo26 Cu respect! Ma confrut cu urmatoarea problema in materie de asigurari: autoturismul meu a fost avariat in proportie de 85%, mi s- a ca voi fi incadrat la dauna ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca / catalog schwacke / valoarea reala auto Bujor-Marius Bujor-Marius Buna ziua, Pe data de 26.08.2012 am fost implicat intr-un eveniment rutier. Pe scurt, o doamna a intors in fata mea pe linia continua, neputand sa evit ... (vezi toată discuția)
Accident, despagubire rca, dauna totala - legislatie felisc felisc Buna ziua, Am avut un accident, fiind nevinovat, partea vinovata avand RCA. Care sunt legile pe care trebuie sa le citesc sa fiu complet informat cu ... (vezi toată discuția)