avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... codurile cu bolile persoanelor adulte cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

codurile cu bolile persoanelor adulte cu handicap

Buna ziua.

As dori sa intreb si eu daca stie cineva in ce act normativ sunt prevazute codurile cu bolile persoanelor adulte cu handicap pe care comisiile de handicap le insereaza in certificatele de handicap, eventual daca cieva poate sa imi dea continutul actului normativ respectiv. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicosteli , utilizator 20:34, 2 Septembrie 2021
totusi, link-ul pe care mi l-ati dat nu cuprinde versiunea in limba romana si, pe de alta parte, daca clasificarea dupa coduri este aprobata printr-un act normativ international, pentru a putea fi aplicat in Romania, el sigur trebuia transpus printr-un act normativ national, intern al tarii noastre. Care este acesta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2013
eagle_free, utilizator
Cardiopatia Ischemica Cronica cu cod boala 125, pore fi inclusa intr-un grad de handicap? Va multumesc!
Buna ziua as vrea si eu sa stiu ce inseamna tip handicap 2-somatic si ce beneficii ai cu tipul acesta de handicap
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista bolilor si criteriile de incadrare in grad de handicap micul_solomon micul_solomon În anul 2010 am fost încadrat in cod handicap 1, cod boala A18, grad de handicap accentuat. Cu același diagnostic din 2010 m-am prezentat la comisia de ... (vezi toată discuția)
concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)