avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza flotant

Buna ziua.
Se poate face o viza de flotant fara contract de inchiriere pe un imobil pentru o persoana fizica?
De asemenea se poate face viza de flotant pe un imobil unde nu este un singur proprietar( sunt mai multi mostenitori care se judeca, actiunea este deschisa la judecatorie..se asteapta doar hotararea).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:23, 18 Iunie 2012
1. Se poate fara contract de inchiriere daca va ia proprietarulin spatiu. Merge cu dvs. la serviciul de evidenta a persoanelor, prezinta contractul in original si copie xerox, actul de identitate original si copie xerox si semneaza declaratia deprimire in spatiu de pe cerere in fata lucratorului de evidenta a persoanelor.
2. In privinta imobilului in litigiu asteptati sa iasa hotararea judecatoreasca si apoi oricare dintre mostenitori poate da declaratia de primire in spatiu.
1-Viza de flotant se poate obtine daca exista interes si acordul proprietarului de drept al spatiului unde urmeaza sa va precizati domiciliul in documentele de identitate
2-Daca imobilul detine mai multi proprietari,daca spatiul face obiectul unui litigiu aflat pe rolul instantei de judecata,pe cale de consecinta mostenitorii nu se inteleg amiabil asupra modului de impartire al bunului imobi;l
In atare situatie nu se justifica sa va implicati cu eventuala mutare pana ce instanta de judecata nu dispune solutie definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)