avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediul de maternitate este vechime in munca la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediul de maternitate este vechime in munca la stabilirea stagiului de pensionare?

concediu de maternitate
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:50, 21 Iunie 2012
1. Va rog, pe viitor, sa nu mai scrieti intrebarile dvs. in locul titlului si invers.

2. Se asimileaza stagiului de cotizare, in vederea stabilirii drepturilor de pensie, perioadele in care o persoana a beneficiat de concediu pentru cresterea copilului ulterior datei de 1 ianuarie 2006 (art. 49, alin. 1, lit. f) din Legea nr. 263/2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la pensii anna601 anna601 concediul de ingrijire a copilului in perioada 1998-1999 se considera vechime in munca???????????????????????? (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediu pentru cresterea copilului se considera ani de vechime pentru pensie Liliana Soltuz Liliana Soltuz Buna ziua, As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediul pentru cresterea copilului se considera ani de vechime. Concediul de odihna sau medical ... (vezi toată discuția)