avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata ratelor bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata ratelor bancare

nu pot sa mai platesc ratele la banca.am facut un imprumut in CHF de nevoi personale fara giant ,coplatitori ipoteca nimic ,a crescut rata de la 820 lei la 1250 in prezent .ce patesc in cazul asta adresa e janeet_ro@yahoo.com astept raspunsuri ,sunt angajat la stat pe perioada nedeterminata.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:03, 18 Iunie 2012
Vi se va pune poprire pe venituri sau se pot executa silit bunurile dvs.
In cazul in care nu veti mai plati la termenul scadent ratele veti fi, probabil, executata silit prin poprire. Prin aceasta masura de executare silita vi se va retin 1/3 din veniturile realizate lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantie Ionut_C_Iasi Ionut_C_Iasi Buna ziua. In 2007 am contractat 2 credite la aceeasi banca:unul ipotecar in CHF pe numele meu,iar sotia este coplatitor,garant,iar al doilea de nevoi ... (vezi toată discuția)