avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avizul vecinilor pentru sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avizul vecinilor pentru sediul social

Buna seara,

Imi cer scuze daca intrebarea mea pare stupida, dar as dori sa stiu mai exact de la care dintre vecinii mei am nevoie de semnatura pentru sediul social?

Ma refer la faptul ca in imobilul cu pricina sunt 6 apartamente pe etaj. Trebuie sa obtin semnatura doar de la cei avand peretele comun cu apartamentul in care se va stabili sediul social sau de la toti 5, la fel si cu etajul inferior si superior?

In cazul meu ma gandesc ca ar trebui doar de la vecinul din dreapta (in stanga se afla casa liftului) si de la cel de deasupra, respectiv dedesubt.

Am dreptate sau ma insel? Trebuie si cei de vis-a-vis luati in calcul?

Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
s3bash, utilizator
Cel mai recent răspuns: s3bash , utilizator 11:30, 19 Iunie 2012
vecinii din partea stanga, dreapta, fata, spate, sus si jos
Multumesc pentru raspunsul prompt.

Intreb insa altfel ca sa imi fie cat se poate de clar. In cazul meu (postez si o schema cu dispozitia apartamentelor chiar dupa mesaj):

-in stanga nu am vecin fiind un LIFT
-in dreapta in linie cu mine am 2 vecini (unul dupa altul)
-in fata am alti 2 vecini - usa mea da intre usile lor - si mai este un al 3-lea in linie cu cei 2 dar mult mai inspre dreapta, dupa scarile etajului (cum ar veni spus- pe diagonala).

Asadar, doar de la primul din dreapta si cei 2 exact din fata mea este necesar si suficient (Adica V1, V2 si V5) ?

-Despre cei fix de deasupra si dedesubt am inteles.

Multumesc.

V1--------V2-----------------------V3
-----EU----------------------V5-----------V4
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
s3bash, utilizator
Luati de la 4 vecini, sus,jos, stanga si dreapta, chiar daca este liftul luati de la urmatorul vecin, este mai sigur decat sa va plimbati.
Ok, multumesc pentru raspuns, asa am sa fac !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru obținerea autorizației de instalare a unei centrale ... Lumi Oancea Lumi Oancea Pentru obținerea autorizației de instalare a unei centrale termice pe gaze într-un apartament de bloc este obligatorie obținerea semnaturii tuturor ... (vezi toată discuția)
Acord vecin sediu social srl bobu_elena bobu_elena Buna seara, doresc să-mi deschid un SRL fara angajat cu sediul social în apartamentul in care locuiesc. Imi trebuie acordul vecinilor tuturor vecinilor din ... (vezi toată discuția)
Semnături firmă şi centrală termică YvonaDan YvonaDan Bună seara! Mă numesc Yvona şi am câteva nelămuriri. Vecinul de dedesubt, de la parter, îşi face firmă de contabilitate. Din câte ştiam, are nevoie ... (vezi toată discuția)