avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnături firmă şi centrală termică
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnături firmă şi centrală termică

Bună seara! Mă numesc Yvona şi am câteva nelămuriri. Vecinul de dedesubt, de la parter, îşi face firmă de contabilitate. Din câte ştiam, are nevoie de semnăturile vecinilor de deasupra, dedesubt, stânga, dreapta. La mine nu a venit. E adevărat că sunt doar 3 apartamente pe etaj; sub el nu e nimeni, în faţă proprietarii stau mai mult la ţară... Am mai rămas doar eu. Chiar şi-aşa...Poate fi înfiinţată o firmă fără acordul vecinului de deasupra? Tot acest vecin şi-a pus centrală, însă, nici de această dată, n-a venit să-i completez declaraţia. E posibil ca cea care are cartea de imobil să fi completat în locul meu. Ce pot face în acest caz? Mi se pare lipsă de respect faţă de vecini. Menţionez că am relaţii bune cu toţi locatarii. Vecinul de dedesubt s-a mutat din iarnă, însă am senzaţia că mă sfidează. Cu el nu prea pot comunica. Nu ştie să salute... Sfidează bunul simţ. Există vreo cale legală de a avea acces la dosarul/dosarele pe care l-a/le-a depus pentru a primi aprobări?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:58, 26 Martie 2016
Puteti solicita in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 ,presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele in baza carora vecinul a instalat centrala termica
Pentruu instalare centrala termica este procedura complexa,fiind necesar acordul asociatiei de proprietari
Pentru deschidere firma in apartament,este obligatoriu pentru registrul comertului de obtinut acordul vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accord vecini instalare centrala termica de apartament elenanita2007 elenanita2007 Buna ziua! Va rog mult sa imi clarificati o problema Ma mult intr-un bloc cu vecini, majoritatea batrani. Se fac lucrari si sunt foarte deranjati desi se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ce trebuie depuse la asoc. de prop. daca detii o centrala pe gaze Stefanpetrut Stefanpetrut - Va rog spuneti-mi ce acte trebuie sa depuna detinatorii de centrale pe gaze la asociatie d.p.d.v.d. legal si unde gasesc in lege temperatura minima ce ... (vezi toată discuția)