avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecin sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecin sediu social SRL

Buna seara, doresc să-mi deschid un SRL fara angajat cu sediul social în apartamentul in care locuiesc. Imi trebuie acordul vecinilor tuturor vecinilor din scara,din bloc sau doar de la cei de la etajul meu și dedesubtul apartamentului meu?
Și în cazul în care un vecin este plecat in străinătate și nu am posibilitatea să intru în legătură cu el să-mi semneze acordul ce pot face? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: pavel_elena , utilizator 08:31, 29 Ianuarie 2019
Buna seara!
Aveti nevoie doar de acordul vecinilor care au pereti comuni cu apartamentul Dvs.: stanga-dreapta, sus-jos.
Ok, multumesc. Dar in cazul in care unul dintre ei este plecat din tara si nu am cum sa iau semnatura de la el ce ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul vecinilor pentru sediul social s3bash s3bash Buna seara, Imi cer scuze daca intrebarea mea pare stupida, dar as dori sa stiu mai exact de la care dintre vecinii mei am nevoie de semnatura pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Acord vecini incomplet kameleon40 kameleon40 Buna ziua! Am reusit sa imi deschid un srl cu punct de lucru la aceeasi adresa unde am si sediul. Pentru acordul vecinilor, responsabilul de scara a strans ... (vezi toată discuția)
Deschiderea p. de lucru kerekesmargo kerekesmargo pentru deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament de bloc ,este necesar acordul vecinilor ? daca unul dintre vecin nu este de acord ce pot sa fac ? (vezi toată discuția)