avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie defrisare pomi pentru teren cu destinatie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie defrisare pomi pentru teren cu destinatie "arabil"

Intentionez sa cumpar un teren intravilan, momentan avand categoria de folosinta: arabil. Pe teren exista in prezent niste tufe si pomi (zarzari). As vrea sa curat terenul, dar nu sunt sigur daca am nevoie si de vreo autorizatie de defrisare (un prieten mi-a sugerat sa ma interesez).

Imi poate spune cineva cum trebuie procedat ?

nu cred ca aveti nevoie, deoarece este teren arabil, insa pentru siguranta intrebati la primaria localitatii de care apartine terenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi in intravilan arabil/ pașune? CBM CBM Buna ziua! Am un teren situat in intravilanul localitatii.In 2001 cand l-am cumparat, am solicitat autorizatie de construire casuta cu mansarda( 25mp amprenta ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)