Buna ziua.in data de 18.06.2012 am avut presupun ultima infatisare la divort care a ramas in pronuntare,fostul sot a cerut custodia exclusiva a minorei cat si domiciliul copilului tot la el, motivand cu martori mincinosi ca eu sunt o mama denaturata si alcolista,eu am fost de acord ca totul sa fie comun ptr a nu rupe legatura cu tatal sau de minora,va rog din suflet daca vreti sa-mi spuneti ce sanse am sa am fetita la mine.
va multumesc cu stima
Acum asteptati pronuntarea.
E greu de dat o parere atata timp cat nu cunoastem probele ce s-au administrat la dosaul cauzei. Oricum in prezent, regula este o custodie comuna, doar in cazuri intemeiate se poate acorda custodie exclusiva. Repet, depinde ce a reusit sotul sa dovedeasca in procesul de divort.
va multumesc din suflet ptr tot sa dea Dumnezeu ca aceea pronuntare sa fie spre binele fetitei,
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Custodie
mariusss78
Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil
georgescuioana
In urma cu 6 luni am divortat am o minora de 4 ani in intretinere tatal mi-a cedat custodia si trebuie sa-i plateasca o pensie alimentara.Vreau sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)