avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

Buna ziua.in data de 18.06.2012 am avut presupun ultima infatisare la divort care a ramas in pronuntare,fostul sot a cerut custodia exclusiva a minorei cat si domiciliul copilului tot la el, motivand cu martori mincinosi ca eu sunt o mama denaturata si alcolista,eu am fost de acord ca totul sa fie comun ptr a nu rupe legatura cu tatal sau de minora,va rog din suflet daca vreti sa-mi spuneti ce sanse am sa am fetita la mine.
va multumesc cu stima
Cel mai recent răspuns: omama , utilizator 12:59, 19 Iunie 2012
Acum asteptati pronuntarea.
E greu de dat o parere atata timp cat nu cunoastem probele ce s-au administrat la dosaul cauzei. Oricum in prezent, regula este o custodie comuna, doar in cazuri intemeiate se poate acorda custodie exclusiva. Repet, depinde ce a reusit sotul sa dovedeasca in procesul de divort.
Buna ziua, asteptati sa vedeti ce a hotarat instanta ( mergeti si vedeti ce sa scris in condica)
va multumesc din suflet ptr tot sa dea Dumnezeu ca aceea pronuntare sa fie spre binele fetitei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil georgescuioana georgescuioana In urma cu 6 luni am divortat am o minora de 4 ani in intretinere tatal mi-a cedat custodia si trebuie sa-i plateasca o pensie alimentara.Vreau sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorei mi-a cedat în 2015 toate drepturile asupra ei, dar acum mi-a deschis proces pentru custodie comună și program de vizită. ce șanse are să o obțină din nou? Gliterunicorn Gliterunicorn Buna seara , sunt separată de fostul sot din ian 2011, divortata din dec 2012 avand inițial custodie comună. În 2015 fostul sot mi-a cedat toate drepturile ... (vezi toată discuția)