avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titular post conducere in incapacitate de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titular post conducere in incapacitate de munca

Seful unei entitati de la o societate cu capital majoritar de stat, este in incapacitate temporara de munca de mai bine de 7 luni, timp in care atributiile sale sunt indeplinite de persoana care il inlocuieste cf. fisei postului. Este posibil, avand in vedere diagnosticul de care sufera, seful de entitate sa stea in concediu medical o perioada de peste un an de zile.
Care este solutia pentru ca inlocuitorul sau sa fie remunerat corespunzator pana la revenirea in munca a sefului sau, in conditiile in care raspunderea postului a preluat-o inlocuitorul.Mentionez ca CCM-ul nu prevede sporuri la salariu pt o astfel de situatie.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:29, 19 Iunie 2012
Un cim temporar,cu fractiune de norma,pe per. incapacitatii temporare de munca a sefului,prin cumul de functii pt. persoana care inlocuieste ar putea fi o solutie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire titular post nicusan nicusan Seful unei entitati de la o societate cu capital majoritar de stat, este in incapacitate temporara de munca de mai bine de 7 luni, timp in care atributiile ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator larisarazvan larisarazvan Buna ziua va prezint urmatoarea situatie: Un angajat cu studii medii care indeplineste o functie pentru care se cer studii medii poate indeplini atributiile ... (vezi toată discuția)
Am fost înlocuitor sef serviciu prin fișa postului. cand acesta ... Eluas69 Eluas69 Am fost înlocuitor sef serviciu prin fișa postului. Cand acesta a fost delegat pe 6 luni nu m-a întrebat nimeni nimic ,am preluat sarcinile si intr-un ... (vezi toată discuția)