avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot beneficia de salarii compensatorii la iesirea la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot beneficia de salarii compensatorii la iesirea la pensie?

daca am lucrat intr-o regie autonoma de stat si m-am pensionat de boala acuma de la 1 liulie . ccm prevede 10 salarii comp. credeti ca le pot primi ? multumesc
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 12:26, 21 Iunie 2012
Daca exista o prevedere in CCM la nivel de regie, privind acordarea de compensatii individuale de munca si pentru pensionare cu incadrare in grad de invaliditate,faceti o cerere de solicitare a acestui drept inainte de incetarea contractului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la pensionare pe caz de boala Florin36 Florin36 Buna seara..M-am pensionat de curand pe caz de boala,grad de invaliditate 3.Am fost functionar public cu statut special in cadrul Administratiei Nationale a ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Tichete masa mar.bb63 mar.bb63 buna ziua tuturor! as dori sa stiu cum se acorda tichetele de masa unui salariat pensionat gradul III de invaliditate? (vezi toată discuția)