avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz incetare contract de munca

Intrebare:
Pe perioada preavizului incetarii CIM din initiativa angajatului , angajatul poate sa absenteze ,o perioada de timp mai mica decat perioada maxima desfacerii CIM ? De exemplu absentezi 6 ore intr-una din zile . Exista alte consecinta in afara de aceea de a nu fi pontate cele 6 ore ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 19 Iunie 2012
Reducerea timpului de munca pe perioada de preaviz, fara a-i fi afectate drepturile salariale, este posibil numai daca acest lucru este specificat in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

In cazul demisiei, timpul de munca in perioada de preaviz este cel mentionat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.avem un salariat cu demisie si preaviz de 20 zile lucratoare.el ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua.Avem un salariat cu demisie si preaviz de 20 zile lucratoare.El vea sa lucreaz 20 zile cate 4 ore sa-si caute un alt loc de munca.Cu cate ore il ... (vezi toată discuția)
Demisie sau nu Viky85 Viky85 Lucrez in jumbo voluntari din 25 iunie 2018 de luna aceasta inepe sa dea afara in masa mai bn de 3 sferturi din magazin .pur si simplu ne trezim cu demisia in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, următoarea situație Șef ferma zootehnică ,dacă ... simona_lary simona_lary Buna ziua, Următoarea situație Șef ferma zootehnică ,dacă își înaintează demisia , preavizul este de 45 de zile obligatoriu? Sunt doar zile ... (vezi toată discuția)