avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA ;TATAL IN NORVEGIA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA ;TATAL IN NORVEGIA

am o mare dilema constand in faptul ca tatal copilului meu lucreaza in norvegia si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a mari pensia alimentara a minorului aflat in intretinerea mea. as dori sa procedez la marirea pensiei de intretinere. mentionez ca am avut o intelegere pe 5 ani, care acum a expirat si stiu locul de munca sau orasul in care acesta lucreaza. oare ambasada ma poate ajuta in acest sens de a afla locul de munca???????pana acum a platit doar 100 euro lunar, salariul lui fiind de cateva mii de euro:(... norvegia nefiind membra a ue, cam care ar fi procedura pe care trebuie a o urmez???? multumesc anticipat pt sfat!!!


[editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare]
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere pt minor(12 ani) mamadisperata mamadisperata fara nici un ajutor in fata legii,desi sti ca ai dreptate...fostul meu sot ,desi lucreaza in Roma de 8 ani de zile in acelasi loc , dar mentionez ,fara ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara ralucaradulet ralucaradulet DORESC SA INAINTEZ O CERERE DE MAJORARE PENSIE ALIMENTARA. INTREBAREA MEA ESTE , DACA FOSTUL SOT SA RECASATORIT SI ARE UN COPIL DIN CASATORIA ACTUALA SE VA ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara valentina78 valentina78 buna seara.sunt divortatade 8 ani si am o fetita de 12 anicare mi.a fost incredintata mie.fostul sot i.mi plateste pensie alimentara de 130 ron/luna. el este ... (vezi toată discuția)