avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... MAJORARE PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

MAJORARE PENSIE ALIMENTARA

DORESC SA INAINTEZ O CERERE DE MAJORARE PENSIE ALIMENTARA.
INTREBAREA MEA ESTE , DACA FOSTUL SOT SA RECASATORIT SI ARE UN COPIL DIN CASATORIA ACTUALA SE VA MAI PUTEA FACE O MARIRE DE PENSIE SAU SE INPARTE INTRE CEI DOI COPII, DIN PRIMA SI A DOUA CASATORIE?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:26, 9 Septembrie 2013
Procentul se va micsora, pt copilul dvs va plati max 16.5%, insa ca si suma poate fi mai mare, daca veniturile i-au crescut.
:offtopic: Va rog, nu mai scrieti cu litere majuscule, contravine regulamentului, multumesc.
Pensia de intretinere poate atinge plafonul maximal prevazut de Codul civil, in speta 16, 5 % din venitul net realizat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ptr 2 copii mitroigeorge mitroigeorge Am 2 baieti cu 2 neveste. primul baiat are 27 ani si am incheiat cu plata pensiei. pensia era stabilita % din salariu 16.5% ptr fiecare. Cel de-al 2 lea are ... (vezi toată discuția)
Reducere procent pensie alimentara la aparitia unui alt minor. alxml alxml Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Platesc pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara, in valoare de 25% din venitul net. In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara telconta telconta cum se stabileste pensia alimentara pentru 2 copii minori in urma divortului , care este procentul? (vezi toată discuția)