avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D fara finantare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D fara finantare

Buna ziua

Am un service electronice si as dori sa infiintez un SRL-D, insa am cateva nelamuriri.

In primul rand, intrebarea mea este daca pot beneficia de toate avantajele in cazul in care nu solicit finantare (am toata aparatura si dotarea necesara si nu am pentru ce sa cer finantare).

Adica sa fiu scutit de taxele pentru inmatriculare/infiintare. Mentionez ca pentru inceput nu doresc sa angajez pe nimeni. In acest caz, mai pot beneficia de scutirea de la plata contributiilor sociale daca nu am angajati de la bun inceput, dar poate voi angaja mai tarziu?

In al doilea rand, in cazul meu concret, ce m-ati sfatui :
-platitor sau neplatitor de TVA?
-impozit pe venit sau pe profit?

Nu in ultimul rand, voi putea solicita finantare ulterior in cazul in care decid sa ma extind de exemplu? Sau trebuie totul facut/cerut de la bun inceput?

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
s3bash, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrianyc , utilizator 13:32, 8 Februarie 2013
Salut,
Sa stii ca programul e inca deschis.
Ar trebui sa te inscrii online cu planul de afaceri de anul acesta.
La anul e posibil sa nu mai existe programul.
Te pot ajuta cu scrierea proiectului
Buna seara,

A dori sa imi infiintez o firma de recrutare si selectie insa nu imi este clar daca acest tip de activitate poate beneficia de facilitatile oferite pentru un SRL D. Va rog sa ma ajutati cu aceasta informatie, si daca este posibil as dori sa imi oferiti consultanta pentru scrierea proiectului.

Va multumesc anticipat,
Buna ziua. Am infintat acum o saptamana un srl-d, nu urmaresc sa aplic pentru fonduri nerambursabile ci doar sa am facilitatile oferite de stat ( adica scutirea de la impozit la angajati). Vin cu o intrebare... Pot sa am 2 angajati cu norma de 2 ore si sa beneficiez de facilitatii? respectiv acea scutire de la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente srl si srl d belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua, Care este diferenta intre SRL si srl D? (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Scutiri oug 6/2011 srl-d toareanelia toareanelia SRL-D infiintata in 2015 a beneficiat de scutiri conform OUG 6/2011, reducere CAS angajator. din mai 2016 nu mai are venituri si administratorul ar dorii sa ... (vezi toată discuția)