avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fapta penala ??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fapta penala ??

Buna seara ,
v-as ruga sa-mi spuneti daca pentru urmatoarea situatie este savarsita vreo infractiune pedepsita de codul penal ?
mama mea a procedat la dezbaterea succesiunii pt a obtine certificatul de mostenitor.ea fiind unicul mostenitor al defunctului,bunicul meu.
pentru aceasta era nevoie ca primaria sa ne elibereze anexa 24.
nu ne-a eliberat-o personal , insa jurista a trimis-o prin posta la notar . pe langa anexa mai era si o hotarare a prefecturii judetului , din anul 2000 prin care dispunea modificarea titului de proprietate prin adaugarea unui al doilea proprietar, mai exact din totalul de 9,5 ha ,ramaneam cu 7,25 ha iar restul de 2,25 revea celuilalt (nepot al defunctului ).
jurista ne-a trimis o adeverinta cum ca mama mea ar mosteni decat 7,5 ha .
insa noi avem acasa o decizie a tribunalului din 2002 ca urmare a contestatiei deciziei din 2000 prin care avem castig de cauza .
pe langa astea avem o alta hotarare tot a prefecturii prin care ni se inapoiaza diferenta de 2,25 ha , astfel ca ramanem cu suprafata de 9,5 ha , iar ulterior se elibereaza titlul de proprietate tot cu suprafata totala de 9,5 ha .(astea in 2004 )
putem s-o dam in judecata pe respectiva jurista pt greseala facuta ? Greseala a facut-o cu rea-intentie pt ca nu e prima data cand face acest lucru doar ca n-am luat atitudine pana acum .
Cel mai recent răspuns: marian302 , utilizator 20:47, 19 Iunie 2012
Raspunderea penala pentru abuz in serviciu sau fals intelectual s-a prescris.Mai mult nu vi s-a cauzat o vatamare.
dar nu s-a prescris nimic . astazi am fost la notar pentru inceperea dezbaterii succesiunii . vineri a trimis prin posta anexa impreuna cu hotararea din 2000 . stia destul de bine ca detinem o alta hotarare data tot de prefectura ca urmare a deciziei tribunalului.(cea din 2004) deci acum s-a produs falsul , incercarea de a ingreuna sau zadarnici dezbaterea succesiunii
nu mai suportam batjocura si persiflarea din partea primarului si a subalternilor . legea e lege pentru toata lumea . trebuie sa raspunda cineva pentru abuzurile astea . doresc sa formulez o plangere penala si vreau sa stiu ce infractiuni au fost comise . poate n-au fost comise ca nu s-a cauzat niciun prejudiciu , dar tentativa tot persista . Pt motivele astea va rog sa-mi spuneti daca ar fi indicata o plangere la parchet . Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil-mosteniri AD8AN AD8AN Subiect=titlu de proprietate Va rog sa ma ajutati,cu raspunsurile dumneavoastra,pentru care va multumesc anticipat,raspunsuri referitoare la urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa dienusa dienusa in 1991 a fost emisa adev de proprietate cu o suprafata de 2,99 Ha,iar in 2000 s-a emis TP cu suprafata de 2,41 Ha,am intrebat la primarie de diferenta de 58 ... (vezi toată discuția)