avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

In 1996 a decedat tatal meu care dealtfel era divortat de mama din 1985 si nu s-a facut succesiunea care sant partile fiecaruia dintre noi,eu mai am doi frati.Avem un apartament cu 4 camere luat in rate pe 20 de ani iar ultimi 6 ani i-am platit eu plus ca eu am mai investit ceva bani. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:28, 20 August 2012
La mostenirea tatalui vin cei trei copii, cotele fiind de 1/3 pt fiecare.dvs aveti un drept de creanta pentru ce ati investit.
Daca au acceptat mostenirea si nu exista divergente intre mostenitori.
da,dar mama traieste dar a divortat in 1985 si a trecut lanumele de fata atunci cum ar arata succesiunea
mama dvs fiind divortata de tatal dvs nu are vocatie la succesiunea tatalui dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nepartajata crindrix crindrix Buna seara! va rog sa mi spuneti daca sunt mostenitoarea jumatate eu , jumatate cumnata mea care locuieste in acea casa si curte cu fii ei-eu locuind in chirie ... (vezi toată discuția)
Bunuri luate in concubinaj judecate pe vechile coduri loredana69 loredana69 in 1986 tatal meu primeste un apartament de la institutia unde lucra.la acea data parintii mei erau casatoriti .in 1992 cei doi platesc un avans de 10% apoi ... (vezi toată discuția)
Mostenire mama galigozauru galigozauru mostenire dupa mama,succesiune,doi copii,ce se cuvine fiecaruia (vezi toată discuția)