avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Imi trebuie autorizatie de la primarie pentru un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Imi trebuie autorizatie de la primarie pentru un perete din rigips?

buna ziua.am o intrebare la care sper ca cineva ma poate ajuta si pe aceasta cale multumesc anticipat. Am un apartament de in care peretele dintre 2 camere este realizat din usi care se deschid armonica din lemn si geam cum era odata glazvantul pt a putea face aniversari {acum nu mai e cazul e criza}si vreau sa il dau jos iar in locul sau sa inchid cu rigips, sa fac 2 camere separate pentru copii. Va rog sa-mi spuna cineva care se pricepe daca imi trebuie autorizatie de la primarie daca nu umblu la nimic(perete,grinda,stalpi}doar tocaraia din lemn. Va multumesc si astept un raspuns URGENT URGENT
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 20 Iunie 2012
Daca nu se intervine asupra structurii de rezistenta a imobilului ,pentru modificare interioara nu este necesara autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificări apartament bloc ce modificări se pot aduce unui ... loria48 loria48 Modificări apartament bloc Ce modificări se pot aduce unui apartament la bloc, fără a se cere autorizație de construcție? De exemplu, se permite ... (vezi toată discuția)
Demolare pereti in apartament nicopri nicopri Buna ziua, In anul 2003 am demolat 2 pereti in apartament. De mentionat: -apartamentul este la ultimul etaj , iar peretii erau ca grosime de 7 cm. In ... (vezi toată discuția)
Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)