avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Speta Coleg de munca prins la furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Speta Coleg de munca prins la furat

Ce se poate retine in cazul in care o femeie prinde un coleg de munca in momentul in care fura ceva din societate si ii propune acestuia pentru a nu-l da in vileag sa intretina relatii sexuale cu ea, iar colegul accepta.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:51, 22 Iunie 2012
Pentru care dintre parti sunteti interesat de incadrarea faptei?
pentru amandoi
Detaliati in legatura cu furtul ( unde , cand -noaptea , ziua , in prezenta altor persoane , loc public , etc.) pentru a putea stabili incadrarea juridica de furt simplu sau furt calificat.
In ceea ce priveste conditionarea ascunderii adevarului de intretinerea unui raport sexual , poate fi vorba despre infractiunea de santaj(art.194 al.1 c.pen - pedeapsa= inchisoarea de la 6 luni la 5 ani)
r.gabi a scris:

Detalii

furtul are loc la orele 20.00 s™i alaturi de ce doi se mai afla in unitate la acea ora paznicul care era la poarta. ea l-a prins pe barbat in timp ce introducea materiale de constructie in rucsacul propriu (diluant, vopsea si pensule). femeia i-a propus intretinerea de relatii sexuale si el a acceptat. dupa consumarea actului sexual el a plecat cu materialele ascunse in rucsac.

deci sa inteleg ca in niciun caz nu se poate retine in sarcina femeii fapta de viol
in sarcina barbatului presupun ca se retine furt simplu

si foarte important, femeia l-a inregistrat cu telefonul in timp ce barbatul fura!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
anthynidiany, utilizator
cred ca favorizarea infractorului, stantaj si furt. Nici vb de viol.

Alte discuții în legătură

Cum se pedepseste tentativa de furt in cazul acesta? AnaCorina AnaCorina Doua persoane au fost surprinse de politie, cand incercat sa fure niste materiale de constructii de pe o proprietate. - vazandu-i pe politisti au fugit de ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism - pedeapsa pentru complice perfectlemon90 perfectlemon90 am participat la un furt din autoturism pe timp de noapte in care eu sunt doar complice!nu eu am sustras bunurile din masina!ce pedeapsa pot primi.sunt la ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)