avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Speta Coleg de munca prins la furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Speta Coleg de munca prins la furat

Ce se poate retine in cazul in care o femeie prinde un coleg de munca in momentul in care fura ceva din societate si ii propune acestuia pentru a nu-l da in vileag sa intretina relatii sexuale cu ea, iar colegul accepta.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:51, 22 Iunie 2012
Este vorba despre furt calificat (art.208-209 lit. g c.pen - in timpul noptii) pentru barbat.
Complicitate la infractiunea de furt calificat (26 rap.la art.108-209 lit.g c.pen.- aceasi pedeapsa cu a autorului ) si santaj - in conditiile aratate mai sus cu aplicarea disp.art.33 si 34 lit.a c.pen. pentru femeie .
Relatiile sexuale cu femeia sunt liber consimtite ,chiar daca sunt probabil produse ca urmare a unui santaj , si nu pote fi vorba despre viol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pedepseste tentativa de furt in cazul acesta? AnaCorina AnaCorina Doua persoane au fost surprinse de politie, cand incercat sa fure niste materiale de constructii de pe o proprietate. - vazandu-i pe politisti au fugit de ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism - pedeapsa pentru complice perfectlemon90 perfectlemon90 am participat la un furt din autoturism pe timp de noapte in care eu sunt doar complice!nu eu am sustras bunurile din masina!ce pedeapsa pot primi.sunt la ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)