avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... construirea unei fundatii(casa) fara titlu de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

construirea unei fundatii(casa) fara titlu de proprietate si autorizatie de constructie

Pe un teren lasat ca mostenire sunt 3 proprietari fara a se fi facut iesirea din indiviziune. Unul dintre proprietari construieste fara autorizatie de constructie fundatia unei case. Ce legi se indreapta impotriva sa? Opereaza doar dispozitiile legii 50/1991/R sau sunt aplicabile si sanctiunile legii10/1995. Care sunt termenele de prescriptie ? Poate fi antrenata si raspunderea cconstructorului ce a efectuat constructia , desi conform legii 10/95 avea obligatia de a executa lucrarea doar in prezenta unei autorizatii de constructie. Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:46, 19 Iunie 2012
Serviciului specializat din primarie si inspectoratului de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de ... stefimit stefimit Buna seara ! Poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de gradina din lemn,demontabila, cu suprafata de 2mx2m si h=2,10,pe care doresc sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)
Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a construi marfan marfan Buna ziua, Am o ruda care s-a apucat sa traga apa si sa faca toate pregatirile pe un teren pe care suntem mai multi mostenitori. Avem certificatele, terenul ... (vezi toată discuția)