avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Radio-Tv, pentru S.C. cu sediul in apartament ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Radio-Tv, pentru S.C. cu sediul in apartament platita si de SC si de catre Proprietar

Sunt actionar principal la o Socoitate Comerciala cu sediul social in apartamentul meu. Am platit lunar taxa Radio-TV pe numele meu, numai ca persoana fizica.
Am primit o instiintare de la o firma de recuperare, ca am de platit o suma de peste 4000 ron, pentru neplata taxei Radio - Tv pentru Societatea Comerciala.
Rugaminte, Cum trebuie sa procedez. Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:56, 20 Iunie 2012
Acest articol publicat pe Avocatnet va este de folos:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv-trebuie achitata? psebastyan psebastyan buna ziua vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din ... (vezi toată discuția)