avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuielile cu intertinerea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuielile cu intertinerea

Ma confrunt cu urmatoarea problema:acum opt ani am cumparat un apartament de la bunicii sotului meu, cu drept de habitatie dupa moartea acestora si fara alte clauze in contractul de vanzare-cumparare.Totul a fost bine(mergeam periodic la ei,am pus apometre si repartitoare,le cumparam mancare si ii mai ajutam cu diverse probleme aparute) pana cand a murit bunica.Noi am fost alaturi da batran, i-am facut dosarul pentru pensie de urmas,am mers la el de fiecare data cand ne-a solicitat ajutorul.Numai ca,de atunci, bunicul nu mai vrea sa achite cheltuielile cu intretinerea.De cinci ani achit aceste cheltuieli care nu sunt deloc de neglijat si in conditiile in care nu am locuit niciodata acolo.Pe chitanta, la rubrica "Am primit de la...", administratorul trece numele bunicului.El spune ca nu poate trece numele meu pentru ca eu nu locuiesc acolo, in schimb imi scrie intr-un colt de chitanta"achita Popa Alina".
Problema este ca eu nu mai pot achita aceste cheltuieli, iar bunicul sotului meu nu vrea nicicum sa o faca.
Va rog sa imi spuneti ce cale legala exista prin care il pot face pe bunicul sotului meu sa isi achite cheltuielie.Nici nu as vrea sa il port prea mult pe drumuri intrucat are 79 ani.

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere boyzone boyzone buna ziua revin cu un subiect pe care l-am mai pus in discutie aici, si anume un contract de intretinere cu o persoana in varsta de 76 ani.Desi am avut mereu ... (vezi toată discuția)
Anulare contract v-c cu uzufruct viager si clauza intretinere robert0891 robert0891 Buna ziua, Bunicul meu a facut acum 4 ani, la 87 de ani un contract de vanzare-cumparare cu drept de uzufruct viager si clauza de intretinere cu o ruda de gr. ... (vezi toată discuția)
Un sfat avizat va rog , multumesc! andreiRAC andreiRAC speta: bunica 80 ani, bunicul decedat 2003, unica fiica decedata '97, unicul nepot, stabilit USA impreuna cu ginerele si noua sotie a acestuia, renunta in ... (vezi toată discuția)