avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... militarii au dreptul la concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

militarii au dreptul la concediu fara plata

buna ziua. sunt cadru militar la Inspectoratul pt. Situatii de Urgenta ,as dori sa aflu daca pot sa intru in concediu fara plata sau daca pot sa imi suspend activitatea pe o anumita perioada. comandantul mi-a zis ca nu se poate,dar am colegi care au putut si nu aveau situatii deosebite. multumesc

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! mariuspetcu82 mariuspetcu82 Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!sunt ... Liviu74 Liviu74 Buna ziua!Intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!Sunt cadru militar MApN!Am lucrat din 1995-2001 in civilie pt care am adeverinta cu grupa a doua!Din ... (vezi toată discuția)
Plata concediilor medicale alisil alisil Lucrez in invatamant si ma aflu in concediu medical dupa care urmeaza sa intru in concediu prenatal si as dori sa imi spuneti daca beneficiez de tichetele ... (vezi toată discuția)