avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata cu contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata cu contract de munca pe perioada determinata

buna ziua
sunt angajata in localitatea de domiciliu(zalau) ca si asistent social la o institutie de stat cu contract de munca pe perioada determinata, avand o vechime de 3 ani.
persoana pe care am inlocuit-o a fost in concediu pentru cresterea copilului, avand 2 copii si intrand dintr-o maternitate in alta.
mentionez ca mie mi s-a prelungit contractul pana la revenirea persoanei pe post.
Titulara de post si-a depus demisia, renuntand la post deoarece pleaca in strainatate.
Care este procedura legala pentru a putea ocupa postul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 20 Iunie 2012
Se poate modifica durata c.i.m. din determinata in nedeterminata ... sau se poate organiza un nou concurs pentru ocuparea acelui post.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept a cim pe perioada determinata dumi32 dumi32 Am urmatoarea speta: - un angajat la o institutie contractuala care apartine de primarie, a ocupat un post vacant prin concurs pe perioada determinata de 6 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca vovi vovi Buna ziua!Situatia in care ma aflu: sunt angajat cu contract de munca pe perioada determinata(01.12.2013-28.02.2014, 01 03.2014-prezent) la o scoala gimnaziala ... (vezi toată discuția)