avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Resurse umane
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Resurse umane

Buna ziua,

La o licitatie de retele apa-canal se solicita un "reprezentant contractor". Acest reprezentant contractor poate fi privit ca fiind asemanator cu seful de santier?

Multumesc!
@adrianadetesan

Pentru evitarea unor interpretari eronate, cel mai bun răspuns îl veţi primi chiar de la Autoritatea Contractantă în urma unei cereri de clarificări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie publica- recomandari de la beneficiari danatmr9 danatmr9 Am participat la o licitatie pe dirigentie de santier unde trebuia la experienta similara sa fie depuse contracte si documente contrasemnate de catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie cu privire la documentatia de atribuire luluca66 luluca66 Daca o firma solicita clarificari cu privire la documentatia de atribuire, apoi depune contestatie licitatia este suspendata? Ce trebuie sa fac eu ca ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica donigao donigao Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o procedura de cerere de oferte cu etapa finala de licitatie electronica. Inaintea de inceperea rundei ... (vezi toată discuția)