avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare fara executare judecatoreasca ? se poate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare fara executare judecatoreasca ? se poate?

Buna ziua ,
Am si eu o problema in familie ... locuiesc la mine in casa fata si ginerele cu 2 copii ... au venit in casa la mine fara aprobarea mea si nu am incheiat nici un act/contract cu ei ! SI NUMAI VOR SA PLECE ... Politia zice ca nu are ce sa faca !? Cu ce ma sfatuiti ?
Au avut loc conflicte , certuri .... batai .... ei fiind foarte agresivi si facand liniste numai cu pumnu , palma , si jigniri dureroase !
Ginerele mi-a batut sotia si fiul meu ! A venit politia si a zic ca nu are cum sa ii dea afara ... !

Este alta posibilitate inafara de executarea judecotoreasca.... sa fac un act / declaratie ... la notar fiind obligati de lege sa paraseasca in " x " ore ... imobilul ?

Pe mine ma sfatuit un procuror sa ma duc la ce-l mai apropiat notar .... sa fac un act in care sunt obligati de legea ... x din anu y sa paraseasca apartamentul
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:51, 6 Ianuarie 2009
Andy, fii amabil si raspunde la intrebarea mea de mai sus: ce violare de domiciliu este aceea facuta de persoane care folosesc, in mod normal, imobilul?

Mergeti la un avocat, va face actiune si va explica. Nu conteaza ce adresa are pe buletin, de dat afara ii puteti da. Cateva luni e timpul maxim, v-am spus, depinde de ce dovezi aveti, ca nu ati venit cu lamuriri suplimentare asupra dovezilor...
Va rog sa nu redactati mesaje consecutive si nici sa nu citati mesajele imediat anterioare, spuneti numai cui raspundeti. Subiectul devine greu de citit daca citam mereu toate mesajele carora le raspundem. Si cu cat un subiect e greu de citit, cu atat vor fi mai multi cei care il vor citi pe sarite, fara sa va raspunda in cunostinta de cauza.
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2009
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate dumitrud dumitrud Un teren cu cadastru si intabulare nu poate fi folosit deorece este ocupat cu solari de 3 vecini. Doi vor sa cumpere parcelele de teren ocupate de ei, cel de ... (vezi toată discuția)
2 avocati 2 versiuni Krisztaa Krisztaa sper sa gasesc aici un raspuns concret si sigur (cu citat,daca se poate) pentru urmatorul caz: exista o proprietate pe numele meu achizitionata in anul 2001, ... (vezi toată discuția)
Evacuare ginere din locuinta proprietate personala daniaday daniaday Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiica, ginerele si nepoata mea. De foarte multa vreme ginerele meu ma umileste cu fiecare ocazie, se ... (vezi toată discuția)