avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tot divort :(
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tot divort :(

salut! sunt casatorita de 5 ani si avem un copil , am cerut divort exclusiv din vina sotului, procesul va fi in 7 ian. Am chemat 3 martori, dar unul dintre ei nu mai vrea sa se prezinte (chirias) pe motiv ca nu a primit citatie si nu poate lipsi de la locul de munca nemotivat. probele depuse si ceilalti martori sunt suficienti pentru pronuntarea divortului, cred eu. vreau sa intreb : se va amana procesul? va fi obligat si chiriasul sa depuna marturie sau va fi amendat? ma intereseaza ce se va intampla daca nu se prezinta. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 12:46, 5 Ianuarie 2009
nu se va amana procesul,probabil va fi citat la urmatoarea infatisare!..daca refuza sa se prezinte ,instanta poate dispune sa fie adus pe baza unui mandat de aducere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema: am fost numit ca martor, dar nu am fost prezent. primesc amenda daca sunt citat si nu ma prezint? shoby16fff shoby16fff un prieten m-a pus martor la un accident la care nu am participat normal eu am aflat mai tarziu. deocamdata nu am primit nimic acasa,dar in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Refuz de a propune martor intr-o cauza declinata de divort valentin_76 valentin_76 am urmatoarea situatie: intr-un proces de divort au fost administrate toate probele. cand ar fi trebuit sa ramana in pronuntare paratul invoca exceptia de ... (vezi toată discuția)
Sunt citata ca martor dar nu vreau sa merg! Miss_Bastet Miss_Bastet Buna ziua! am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut ... (vezi toată discuția)