avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In adresa primita de la Trezoreria Sector 1 se spune " Totodata facem precizarea ca Trezoreria Statului Sector 1 va proceda la virarea sumei poprite dupa implinirea termenului legal prevazut de Codul de Procedura Civila"
Stie cineva cat este acest termen?
15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de plata laurentiuo laurentiuo prin intermediul unui executor judecatoresc am facut poprire la trezoreria statului pe conturile ANRP-ului de pe data de 06.06.2012. executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Poprire: banca a indisponibilizat suma de 423 lei la data 16.09.2011 si a virat suma la data 9.12.2011 marianturtoi marianturtoi la data de 16.09.2011 am primit in cont suma de 100 euro. am mers la banca si mi-au spus ca am poprire pe cont de la AFP si nu pot scoate banii. m-am conformat ... (vezi toată discuția)
Eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit? nicusorilinca nicusorilinca Este legala eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit in aceeasi zi(prima zi) cu emiterea popririi? termenul de 15 zile este perioada maxima, sau ... (vezi toată discuția)