avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mama in CIC si desfiintarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mama in CIC si desfiintarea postului

Buna ziua,

Situatia mea este urmatoarea:
lucrez la o societate la care este foarteposibil sa se desfiinteze postul meu sau chiar sa se desfiinteze tot biroul (lichidare sau chiar faliment),
eu am un copil mic si as putea beneficia de concediu de ingrijirea copilului.
daca as intra in CIC maine de exemplu si postul meu ar fi desfiintat in februarie (doar postul meu sau toata firma), ce se va intampla la terminarea CIC ului?
am 12 ani de vechime in munca, neintrerupta.

multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:47, 5 Ianuarie 2009
Daca CIM va inceta din motive neimputabile salariatului veti putea sa va inscrieti la ALOFM la terminarea CIC si veti beneficia de somaj.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2009
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in somaj imediat dupa concediul maternal oananicolescu oananicolescu Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema.Pe 6 noiembrie 2009 voi termina concediul ingrijire copil .Trebuie neaparat ca firma sa ma reia in evidenta sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj rusualexandra rusualexandra o salariata care a terminat cei doi ani concediu de cresterea copilului, poate intra in somaj? (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani ionicabotezatu ionicabotezatu Am terminat concediul de ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani si societatea de la care am plecat in acest concediu se afla in procedura de insolventa, ... (vezi toată discuția)