avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fond reparatii

In data de 06.04.2012 am cumparat un apartament cu 2 camere la etaj 4/4. Apartamentul avea probleme la acoperis pt care sau strans o suma de bani. La plecare fostul proprietar si-a retras fondul de rulment dar si fondul de raparatii in valoare de 175 lei. La inceputul lunii cand sa facut sedinta pt a se vorbi de repararea acoperisului si de a se mai strange difereata de bani pt repararea acoperisului casiera de la asociatie mi-a spus ca trebuie sa pun si restul de bani. As dori sa stiu daca este legal sa-i dea fondul de reparatii fostului proprietar iar eu sa pun si din urma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nelu.h , utilizator 18:49, 20 Iunie 2012
Nu este legal. Fondul de reparatii nu se restituie. Singurul fond care se poate restituii este cel de rulment.
Casiera de la asociatie ar trebui sa-si indeplineasca atributiile de casier si sa nu preia atributiile presedintelui de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis de tabla luat de vant, plata daune giuglea giuglea Am achizitionat un apartament la etajul 4 cu acoperis de tabla.Acoperisul a fost facut de fostii proprietari de la etajul 4 fara autorizatie.Vantul a luat o ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea fondului de rulment si de reparatii la schimbarea proprietarului gabranoiu gabranoiu Sunt presedinte de asociatie si ma confrunt cu urmatoarea problema: un fost proprietar din bloc care a locuit pana la sfarsitul lunii septembrie 2011 solicita ... (vezi toată discuția)
Restituirea fondului de rulment si a fondului de reparatii AlexaRotaru AlexaRotaru Buna ziua,as vrea va rog sa-mi spuneti daca fondul de reparatii se restituie proprietarului atunci cand acesta vinde apartamentul?Si inca o intrebare.....avand ... (vezi toată discuția)