avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

neplata credit ipotecar

Va rog sa imi da-ti un sfat. Am un credit la banca cu ip[oteca. Am intarziat cu plata vreo 3 luni dar am revenit si am platit. Azi m-am trezit cu un telefon de la un executor ca dosarul este la ei si ca fac executare silita. Cum este posibil cand eu am fost la banca si am achitat rata si nimeni nu mi-a zis nimic. Ce este de facut? I-am zis executorului ca ma duc sa vorbesc cu el desi eu nu am primit nimic acasa in acest sens ... vreo somatie sau vreo instiintare. Multumesc.
Cand ati revenit la banca de ati platit? Se pare ca in momentul cand ati platit la banca, banca deja trimisese un executor sa va execute,iar apoi banca a uitat sa mai anunte pe executor sa anuleze executia ptr ca ati platit.
Aveti dovada chitanta de plata catre banca,asa ca nu are cum sa va execute.
Tarzan2012 a scris:

Aveti dovada chitanta de plata catre banca,asa ca nu are cum sa va execute.


In situatia in care executorul judecatoresc a demarat procedura de executare silita ,nu mai poate fi pusa in discutie "nu are cum sa va execute,"
In raport de situatia mentionata se impune sa formulati contestatie la executarea silita
multumesc dar pe baza a ce ca eu nu am primit nimic din partea executorului?
Daca ati vb la telefon, de unde stiti ca ala e executor ? Poate e, dar inca nu a inceput procedura. Mergeti intai si vedeti care e treaba si apoi reveniti.
Nu ati procedat bine ca nu ati platit 3 luni si nici nu ati incheiat o intelegere cu banca in timpul asta, se prea poate ca banca sa fi declarat creditul scadent anticipat si astfel sa nu mai aveti posibilitatea sa platiti in rate ca si pana acum
ynocentta a scris:





In situatia in care executorul judecatoresc a demarat procedura de executare silita ,nu mai poate fi pusa in discutie "nu are cum sa va execute,"



Poate o fi asa,dar atunci cand executorul va venii sa-l execute, @caradis poate sa ii arate ca el platise rata la banca dovedind cu chitanta,astfel executorul va intelege ca banca nu l-a informat si pe executor de a anula executarea.
Ramane ca @caradis sa mearga la banca si sa ceara explicatii,iar salariatii bancii sa anunte pe executor ptr anulare de executie impotriva lui @caradis.

Mai gresesc si unii bancheri de nu informeaza executorii.

P.S. Nu stiu ce s-a intamplat de nu mi-a aparut doar ce ce a scris @ ynocentta
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
Tarzan2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare scadenta anticipata credit BogdanMehes BogdanMehes Azi am fost anuntat de tipul care se ocupa de dosarul meu la banca, ca maine o sa inainteze dosarul (la biroul executorului judecatoresc?) , fiindca au trecut ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit likotan likotan In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,pana la inceputul anului 2014 am platit ratele constiincios.La inceputul anului 2014 firma la care lucrez a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)