avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare scadenta anticipata credit

Azi am fost anuntat de tipul care se ocupa de dosarul meu la banca, ca maine o sa inainteze dosarul (la biroul executorului judecatoresc?) , fiindca au trecut deja 98 zile de cand nu am platit ratele ( ultimele 3 ).
Mi-a zis ca , daca nu platesc toata restanta (390 lei) o am de platit in plus taxe juridice , si o sa se ajunga la vreo 1500-2000 lei .
Eu o sa platesc 200 lei din restanta maine dimineata .
Ma intrebam daca nu o sa pot sa ma inteleg cu executorul judecatoresc si sa platesc restul datoriei putin main tarziu , fara sa se complice lucrurile?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:33, 8 Iunie 2011
Nu este nici o problema, faceti plata respectiva si daca va incerca sa execute silit promovati o Contestatie la executare si pana se judeca platiti si restul creantei si ati terminat-o cu datoria,,,Succes:O
Ok , cand si cum ar trebui sa fac contestatia , ca nu prea stiu cum se procedeaza. O sa ma sune ei si o sa ma anunte ca vor sa ma execute silit :s ?
BogdanMehes a scris:

Ok , cand si cum ar trebui sa fac contestatia , ca nu prea stiu cum se procedeaza. O sa ma sune ei si o sa ma anunte ca vor sa ma execute silit :s ?


Poate... obtineti o suspendare a inceperii executarii silite din partea creditorului pentru diferenta de debit (190 lei).

O sa primiti o somatie - in situatia in care se va incepe executarea silita a dvs. insa...cred ca nu prea ati inteles ce se intampla daca se declara creditul scadent anticipat...

Veti fi executat silit pentru tot debitul restant (diferenta ramasa neachitata-din credit, la care se vor adauga dobanzi/penalitati, cheltuieli executare etc.).Cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat si vedeti ce presupune termenul de 90 de zile intarziere in neachitarea ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita de la executor judecatoresc ! simona_elena simona_elena In 2007 am contractat un card de credit in valoare de 30 de milioane(vechi) de la BancPost. Datorita pierderii locului de munca nu am mai putut plati rata si ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)