avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... redeschidere proces dupa 1 an de la pronuntarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

redeschidere proces dupa 1 an de la pronuntarea sentintei

ce sanse am sa redeschid un proces penal si sa cer schimbarea sentintei 1 an jumate cu executare pt conducere fare permis
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 12:23, 28 Iunie 2012
Precizati pt ce motive doriti sa solicitati redeschiderea dosarului.
Pe ce temei doriti "redeschiderea" procesului? Este deja o hotarare definitiva?
da este definitiva si doresc schimbarea sentintei
Faptul ca nu sunteti multumit de hotarare nu inseamna ca o puteti schimba.
Daca aceasta este legala nu mai se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de retinere european claudiaionete claudiaionete pentru o sentinta de 1 an si 7 luni pt conducere fara permis ,cu executare,cand se prescrie executarea pedepsei existand si un mandat de retinere european pt ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Lycidas Lycidas O parere sau un sfat legat de o problema.. Un individ sa ai spunem X a fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera acestia au constatat ca nu detinea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fara permis tripmedia tripmedia Buna ziua, Am si eu o problema la care doresc un raspuns ( va rog sa-mi scuzati exprimarea, acesta fiind primul meu topic ). O persoana apropiata a avut ... (vezi toată discuția)