Momentan firma la care lucrez a intrat in procedura de lichidare incepand cu aprilie 2008. Actele si stampila firmei au fost ridicate incepant cu jumatatea lunii noiembrie 2008.
Noi inca venim la munca si ne facem treaba de zi cu zi, salariul net ne este platitit din mana de angajator.
Nu ne-a fost trimisa nici o comunicare privind la incetarea contractului de munca de catre angajator / lichidator
Am fost la ITM si ei spun ca asteapta hotararea instantei pentru lichidarea firmei.
Ce pot face pentru a afla / obliga angajatorul eventual lichidatorul sa ne plateasca si impozitele la stat aferente salariatilor?
La ITM va puteti interesa daca au fost depuse statele de plata, care reprezinta dovada executarii c.i.m. Pentru celelalte impozite si taxe datorate statului de catre angajator pentru salariati va puteti interesa la Administratia Fiscala in a carei raza teritoriala isi are sediul angajatorul.
Mi-am dat demisia de la firma respectiva, prezentand demisia lichidatorului.
Am dus la ITM decizia de incheiere a contractului de munca.
In caz ca angajatorul nu achita impozitele salariale aferente lunilor din care a intrat in lichidare, cum se considera la vechimea in munca perioada in care eu inca eram angajat?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Faliment firma
ela galia
Am o intrebare mai ciudata pentru ca am o firma care a intrat in insolventa in iulie 2007, iar in mai 2008 a inceput procedura de faliment! Problema este ca ... (vezi toată discuția)