avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatiile salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatiile salariale

Buna!
Daca imi poate spune cineva, unde ma pot interesa ptr a-mi afla istoricul ca angajat la o firma. As vrea sa aflu daca mi-au fost platite toate darile la fisc, sanatate, pensii, daca am avut contract de munca inregistrat, pe ce perioada, etc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:29, 20 Ianuarie 2010
i.t.m. casa de sanatate, casa de pensii :)
mersi de raspuns! aveam o idee cam pe unde sa merg dar vroiam sa fiu sigur.
...maicompletez cu agentia de somaj si finante pentru impozit
Mersi inca o data de mesaj. Am fost la finante, la celelalte inca nu, dar mi-au zis ca nu au cum sa-mi spuna pe persoana decat pe totalul angajatilor daca e sau nu platit impozitul. se poate cumva afla pe persoana? la celelalte, casa de pensii, itm, sanatate, tot asa e, ca sa nu merg degeaba, sau acolo pot afla direct despre persoana mea ca angajat al respectivei firme? scuze daca intrebarile par aiurea dar, nu am avut niciodata de-a face cu asa ceva. multumesc!
La casa de pensii faceti o solicitare si vi se da punctajul la pensie iar in fisa fiscala este declarat venitul dvs. si impozitul aferent.

Angajatorul vireaza contributiile aferente salariilor pentru toti salariatii,la bugetul de stat,la bugetul asigurarilor sociale si la ITM.

Alte discuții în legătură

Taxe stat si salarii neplatite anca_helga anca_helga Buna ziua. Am nevoie si de un sfat din partea voastra. Vreau sa plec dintr-o firma in care nu au fost platite taxele la stat si nici salariile angajatilor ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca angajatorul a platit taxele pentru mine olimiha olimiha Am fost sa ma interesez la ITM daca sint cu cartea de munca la zi, de acolo reiese ca sant activa la aceasta firma dar atat. Nu este vreo dovada ca s-au ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile nicole86 nicole86 Buna seara Lucrez la o firma si de curand am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile(somaj,pensie, asigurari de sanatate).Am carte de munca si a ... (vezi toată discuția)