avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu invatamant

Buna seara! V-as ruga sa ma ajutati in cea ce priveste numarul de zile de concediu de odihna de care trebuie sa beneficiez in anul scolar 2011-2012. Sunt cadru didactic titular ( profesor pentru invatamantul primar) , am fost in concediu crestere si ingrijire copil si am revenit la catedra la data de 01.05.2012.

Alte discuții în legătură

Plata concediu odihna Paulapaul Paulapaul Buna ziua ! Sunt un contabil de scoala si ma confrunt cu urmatoarele probleme> . In anul scolar 2011/2012 am avut un cadru didactic, titular,barbat, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)