avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Justificare excedent de numerar si avans de trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Justificare excedent de numerar si avans de trezorerie

Am avut control de la finante pentru neplata datoriilor la stat si ne-au sugerat sa cerem o esalonare. Am cerut esalonarea si acum trebuie sa dam explicatii pentru excedentul de numerar si un avans de trezorerie destul de mare. Ce argumente putem invoca? Mentionez ca nu ne-au respins cererea.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:18, 22 Iunie 2012
Faptul ca aveti excedent de numerar si avans de trezorerie mare si nu ati platit datoriile la buget nu e de natura sa va ajute. Normal ar fi ca sumele din contul de casa sa si existe fizic.Puteti incerca sa justificati cu posibile achizitii viitoare, avansuri pentru diferite lucrari, ceva de genul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Capital propriu anca_am anca_am tema licentei mele este " contabilitatea capitalului propriu" am mai multe probleme....daca ma poate ajuta cineva in primul rand daca lucreaza cineva ca si ... (vezi toată discuția)
Retragere avans administrator maryb2 maryb2 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o nelamurire.....O soc.are 2 asociati. Avansul catre asociati care se scoate din banca are vreo limita ? Se poate da in ... (vezi toată discuția)